Beneficii Lohmeyer

Avantajele dumneavoastră

dintr-o privire

Lucrătorii în lemn inteligenți se bazează pe mașini Lohmeyer. Pentru că utilizarea lor pur și simplu are sens din mai multe motive. Pentru că vă transmitem beneficiile în mod direct. Nu simțiți acest lucru decât la raportul preț-performanță, care este foarte atractiv:

Mașini care și-au dovedit fiabilitatea printr-un rulaj îndelungat

Tehnologia noastră de mașini s-a impus în toată lumea. Chiar și în cele mai extreme condiții climatice, cum ar fi frigul înghețat al Siberiei sau aerul umed și cald al regiunilor tropicale și subtropicale. Garantăm această calitate înaltă prin intermediul propriului nostru birou de inginerie, colaborării cu furnizori și prestatori de servicii consacrați, precum și cu compania de producție Nanxing, certificată DIN EN ISO 9001.

Termene scurte de livrare pentru mașinile Lohmeyer

Prin canalele de distribuție efienticizate, reducem cheltuielile generale inutile. Datorită structurii noastre descentralizate și a mașinilor construite pe principiile de bune-practici-standardizate, putem livra și asambla în Europa direct din stoc. În acest fel piesele de schimb sunt disponibile la cerere în cel mai scurt timp posibil. Termene mari de așteptare? Nu la Wood IQ.

Suport și service direct de la Lohmeyer

Sediul nostru din Germania, organizarea descentralizată și rețeaua noastră tehnică de servicii la nivel european ne permit să răspundem flexibil și rapid la întrebările și nevoile dumneavoastră. Veți fi îndrumați de persoane de contact cu cunoștințe practice, care vă cunosc nevoile și își cunosc cu adevărat meseria.

Gama de produse standardizată

Pentru a optimiza produsele și componentele noastre în cele mai mici amănunte, standardizăm. În loc de variante costisitoare realizate la comandă sau prototipuri predispuse la defecțiuni, ne bazăm pe utilaje dovedite de cele mai bune practici. Acestea sunt impuse pe piață, sunt ușor de utilizat și extrem de fiabile. Piesele de schimb sunt de asemenea disponibile în orice moment. Și ușurința în operabilitate de la punerea în funcțiune este standardul nostru în cel mai bun sens.

Cum realizăm aceasta? Aflați mai multe aici!

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare