Marca & Firma

LOHMEYER

Firma și marca

Firma Wood IQ vinde o gamă completă de utilaje pentru construcția profesională a structurii produsului. Pentru calitatea sa înaltă, fondatorii companiei garantează cu numele lor. Și din această cauză, marca mașinilor se numește Lohmeyer IQ.

Modelul companiei noastre

Indiferent ce fel de tâmplărie faceți, fie că lucrați independent sau industrial:

Liniile noastre de produse sunt alegerea dvs. inteligentă în domeniul fabricării profesional a structurii produsului. Pentru că toate sunt direcționate către un singur obiectiv, fără să fie o exagerare: pentru a vă face să aveți mai mult succes.

Optimizat la nevoile tale

Obținem acest lucru prin decenii de experiență în industrie, care sunt încorporate în seria noastră de produse. Dar și prin renunțarea la căi lungi de luare a deciziilor și la o birocrație greoaie, în favoarea organizării descentralizate și a unui service competent.

Înainte de toate, îți promovăm succesul prin intermediul unor mașini standardizate de bună-practică, de înaltă calitate. Acestea sunt optimizate până în cele mai mici amănunte, s-au impus pe piață și sunt extraordinar de fiabile. Piesele de schimb sunt, de asemenea, disponibile în orice moment. Iar operabilitatea simplă, încă de la punerea în funcțiune este standard la mașinile Lohmeyer, în cel mai bun sens al cuvântului.

Pachetul fără de griji

Combinație dintre prețurile atractive, sediul nostru din Germania, termenele de livrare rapide și serviciul de încredere este imbatabilă. Deci, dacă doriți să vă extindeți parcul de mașini, să măriți capacitatea sau să cumpărați mașini de înlocuire, lucrați inteligent. Cu Lohmeyer de la Wood IQ.

Descoperiți beneficiile la Lohmeyer

Despre fondatorii companiei

Peter Lohmeyer

• Meșter tâmplar

• A studiat lemnul și ingineria industrială

• Director de vânzări la Weeke Bohrsysteme GmbH (membru al grupului Homag)

• Director zona de produse a lui Michael Weinig AG

Tanja Lohmeyer

• Tâmplar calificat

• Arhitect

• Mulți ani de experiență profesională

Înaltul lor know-how de specialitate garantează calitatea înaltă a produselor și serviciilor Lohmeyer.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare